DygnaaaaaaaaHHAhhhhhhHH!!

Herre min gud. Min fingrar har nog aldrig gått så fort över ett tangentbord. Så många liter kaffe jag har i mig nu förstår jag inte att det får plats i min blåsa. Dygna två nätter i rad och 48 timmars pimplande av kaffe gör så man blir väldigt speedad. Wohooooooo vad igång jag är!!!

Pluggar som en buffel, blev inte klar igår så jaaaaaa niii, här sitter jag. HEJHEJ! Nu har jag bara en halv uppgift kvar sen är jag färdig for evah and evah and evah X 1200. :D:D Och jag får mig en mycket välförtjänt belöning, nämligen sola och bada i pina colada.


Nu är kaffet klart och vill ner i magisen. HAHAHAHAHAHA jag dör: Magisen! Ät frulle, det är bra för magisen! xD HAHAHAHAHA nej nu får jag ge mig!
Men som sagt: Kaffe nu, vi hörs om en vecka.
HEJDÅÅÅÅÅ! :*
/linalej


Min lilla turdocka, Ingrid, som goseEmma köpt till mig och som även är döpt efter henne! <3
Den ska ligga stenhårt i min hand hela flygresan för jag är så jävla nervös!!!

MY GOD!

Det är nu officiellt. Jag är sämt på att packa. Jag hatar att packa, kanske därför jag är sämt på det. "Nu ska jag bara ta med två par skor, INTE mer"... Antalet slutade på fem. "Jag ska bara ha med mig två par klänningar, det räcker". Antalet slutade på sju.
Packat ner allt för att sedan ta upp allt igen, har jag fått göra ett X antal gånger för allt får inte plats.
Har även suttit och noggrant valt ut vilket smink och vilka läppglans jag ska ha med, för jag får inte plats med båda sminkväskorna. Äger en hel sminkväska med läppglans för jag känner mig som Maria Montazami gör utan sitt läppstift - naken rädd exposed ;) Hälften av allt smink och 10 läppglans ligger nu inträngt i en enda väska, bra Lina.

Imorgon måste jag lämna in alla inlämningarna, så nu ska jag göra 3 stycken och sen får jag göra två i skolan. BALLE vad jobbigt!! Imorgon kommer jag hem runt nio (och ska då plugga till mitt sista prov ever, som jag så fint lyckats tränga in på onsdag en timme innan vi drar) - MÅSTE bli klar med allt inatt. BALLE!
Så nu ska jag hämta nattens bästa vän: Kaffet! <3
/linalej

Hade världens bästa dag med världens bästa mentor och klass. <3

HIPP HIPP HURRA!!

Gårdagen var helt sjuk. När jag vaknade upp idag trodde jag för ett par sekunder att jag var blind, men till min stora lättnad hade jag, av någon konstig anledning, en slags ögonbindel på mig och, tro mig, en fet huvudvärk... Väldigt rolig kväll blev det iaf med många minnesvärda stunder.
Som sagt, är hos lilla Pär som blir stor man idag! Hipp hipp hurra. Jag har gått upp 20 kilo, för jävel vad jag har ätit. Älskar kalas!!
Känns lite torrt att han och Ella ska kolla på vänner nu och jag sätter mig och pluggar. Drygt som faen.
Vi måste iaf lägga oss tidigt ikväll för jag har bara sovit fyra timmar och imorgon är det myspyspusskalas med klassen hos Ann! Min kärleksklass <3
/linalej
(oerhört tråkigt inlägg, men jag är för seg för att orka skriva något annat än en update)

En mycket bra lördag!

Det finns nog INGET som påverkar psyket så mycket som när man ligger i sin säng, halvsover och så hör man det...
Bszzzz, först lite avlägset, BSZzzzzz, det kommer närmre, BSZZZZZZZZZ och helt plötsligt är myggjävel runt huvudet på dig. Man ser den inte, bara hör. Och om man ser den så slår man efter den så man kan döda fanskapet. Men nej, mygghelvetet klarar sig jämt och när man lägger sig på kudden igen dröjer det inte länge innan man hör: bszzzzzzzz som bara kommer närmare och närmare...
Som ni förstår spenderades natten med en blodsugare -.-'

Idag har jag hunnit gjort överdrivet mycket! Jag har städat hela mitt rum och dammtorkat, slängt massa skit och skurat. Jag har hunnit springa ner till stan för ett par ärenden och kramas lite med Maja, gjort 3 inlämningar, handtvättar, börjat packa inför Alanya, haft "nagelspa", ansiktsmask och hårinpackning. Faen vad duktig jag känner mig för en gångs skull och klockan är inte ens tre än. Detta har redan firats med 3 glas coca-cola!

/linalej

Pink Panther

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!
Jag orkar inte med sånt här, när han säger "would" är ju hur kul som helst!
Helt klart mitt nya "må-bra-klipp!

/linalej

Tarzan my love!

De första 17 sekunderna kan göra vilken dag som helst till en av de bättre!! Skrattar så jag kvider varenda jävla gång!
/linalej

Dåliga dagen minsann...

Jag är irriterad, trött, orolig och vill spyyyy på allt som heter skolarbeten! Har visserligen bara 5 skoldagar kvar, men skolarbetena hänger efter en som en finne i arslet.
Men så blir det ju när man prioriterar det roliga före det tråkiga... Igår pluggade jag från 11 till 6, sen började jag höra rykten om pickninck och ja, det roliga kom väl före om man säger så.

Idag hade vi vett&etikett - temadag i skolan så nu har jag och Maja övat in valsen som vi så fint ska dansa på balen. Hehe, jävlar vad det gick undan på dansgolvet - våra snurrar är guld.

Men iaf, idag är ingen bra dag. Verkligen inte, för jag är arg! Speciellt på en person som är en HAN. Och så är jag arg för att jag är stressad, så idag är det dåliga dagen minsann!
/linalej







Sista veckan!

Jag har precis kommit på att detta är sista veckan med plugg för nästa vecka ska allt skolarbete vara inne. Så denna veckan ska jag göra 8 inlämningar och 1 prov - sen är jag fri forever!!!
KOM IGEN NU ALLA, sista veckan med plugg  - sen kan alla vi studenter säga TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ!

/linalej

Majas heta blick gör alla tanter röda om kinderna!

Stockholm - Karlstad

Det har varit 22 grader varmt i skuggan i Stockholm. SOMMAREN ÄR (typ) HÄR! Och konstigt nog har jag gått och sagt "faaaan vad varmt det är, jag dör". Men nog var det underbart med värme.
Det har varit hur bra som helst i stora staden. Jag och Pär gick på stan och letade kläder till honom som han skulle få i födelsedagspresent (han blir ju stora pojken på söndag), ätit glass i kungsträdgården, bott i en lägenhet i gamla stan och varit på dramaten och kollat på teater. Jonas Karlsson var lika jävla bra och kunglig som vanligt och nu jag har även insett att min svaghet för skådespelare är stor. Så jävla snygg man!

SJbullfittorna (sätter ihop det ordet så inte barn ser vad det står) horade (kan inte beskriva det bättre) med mig som bara den och efter att ha sprunigt in och ut, blivit upprörd, svettig och betett mig som en bitch för fjärde gången när jag gick in till kundtjänsten - gjorde jag klart för dem att jag tar bussen hem. Så när Pär lämnade mig med tåget blev jag kvar i Stockholm i 2 timmar. Sen åkte jag på en nästan tom buss hem, med solnedgång, musik och Pepsi. MYCKET bättre än jävla, äckliga, DÅLIGA SJ som kan dra och luktar. Dock var jag jävligt kissnödig på bussen och var rädd att jag skulle få urinförgiftning. Men hellre dö i urinförgiftning än åka med SJ.
Sammanfattning: Pär och Stockholm <3

/linalej


Stora staden.

Sovit inprincip två timmar inatt...
Mina ögon är blodsprängda och jag är lite smått yr för att det är så tidigt.
Klockan kvart över sju kommer tåget.
Då gör det inget att jag är trött som ett as.
För på det tåget sitter GosePär och vi far mot huvudstaden.
SKA BLI SÅ KUL!
Hejdå Karlstad, Hejhej Stockholm.
Hörs imorgon.

/linalej


IHHHH!

JAG SKA FÅ EN LILLEBROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eller egentligen är det väl min älskade Hanna som ska få det, men eftersom hon är som min lillasyster och hela den familjen är som en andra familj till oss, så är det min lillebror också. Familjen Enwall ska åka till Kina och hämta en liten pojk som blir 1 år på midsommar. Han kommer vara så liten, gosig och nu har jag två älskade, fina underbara barn att skämma bort med prylar och kärlek. Jag längtar så jag dör!

/linalej


Tisdagen den 11 maj - 2010


Jag stör mig på vulkanen på Island, när man får en vänförfrågan på facebook och så är det Mohammed Abdullah som man inte känner som skickat förfrågan (varför skulle jag ens acceptera när jag inte känner dig?? STÖR MIG) och på att jag är så jävla pank!
Gillar däremot att det är negerbollensdag idag, att vi snart är i Alanya och att jag är klar med klassboken!

/linalej
Ps. min fina vän på bilden söker pojkvän, säg till mig om du är intresserad...

En söndag i maj.

Har verkligen inget att skriva idag så jag fyllde i en lista som tidsfördriv.

Är du singel? Ja.
Tror du på kärleken? Nej.
Vad har du på dig just nu? Vaknade nyss så jag sitter i sovlinnet och mjukisbyxor.
Vad ska du göra idag? Plugga som ett djur. Betygen sätts ju snart, jag DÖR!
Vilken kändis skulle du helst vilja ha sex med? Alexander Skarsgård som han ser ut i True Blood just nu. Jobbigt sexig.
Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? Sockerberoende, ointelligent och spontan.
Vad ser du fram emot? Helgen för då ska jag och Pär till Stockholm, Alanya, balen och STUDENTEN (ofc)
Ångrar du något i ditt liv? Ja, det gör nog alla om något.
Vad vill du helst jobba med? Eftersom jobba är det absolut tråkigaste som finns, så vill jag ju helst gifta mig med en miljardär så jag kan shoppa och leva lyxliv. Men om jag måste jobba så är ju självklart att få stå på scenen den stora drömmen.
Vad gör du om 50 år? Ligger i graven bredvid Michael Jackson. Tror inte jag kommer få uppleva min 50-års dag.
Har du någonsin hoppat in i en bil med folk du aldrig träffat? Ja. Fast för att inte få fel signaler, så har det vart när vi varit på en fest och liftat in till stan.
Favoritdjur? Tycker inte om djur.
Har du hånglat med en främling? Ja.
Favoritmat? Mackor.
Om världen gick under om 2 dagar, vad skulle du göra? Lägga mig ner, rulla runt på golvet och gråtskrika i panik.
Brukar du dansa framför spegeln? Nej, det hände mer förr det. Haha.
Bra egenskap hos dig? Försöker alltid ”put on a happy face”.
Dålig egenskap hos dig? Osäker, tjatig, sårar folk lätt utan att mena det, tråkig, lat, väldigt vanlig - listan kan göras lång.
Om du fick bjuda 4 stycken personer på middag, död/levande, känd/inte känd - vilka skulle du bjuda då? Michael Jackson, pappa, Marilyn Monroe och Alexander Skarsgård - fatta vilken middag!
Tror du på spöken? Jaaaaa och det har resulterat med många sömnlösa nätter.
/linalej

8/5 - 2010


Hoppas alla har en bra lördag, själv behöver min kropp litervis med Trocadero idag!
/linalej

Soliga torsdag

Ja mina barn... Om 35 dagar står vi med den vita mössan på huvudet. Hur sjukt är inte det? Jag har också räknat ut att jag bara har 10 skoldagar kvar i skolan. Jag ska verkligen inte klaga.

Idag drog jag Antonia i örat och sa att hon måste ha en balklänning (hon måste gå på balen), för jag ser till att vi två får sitta med SnyggHenrik (ibland är det bra att sitta med i balkommitén) och diskutera livets mening och andra vuxna saker som gör att vi framstår som mogna i hans sexiga lärarögon. Och nog fixade jag en alltid. Hon var så negativ, men när jag drog fram en jättevacker klänning och hon fick på sig den - då var det kört och den hänger nu hemma hos henne. Och just som jag var påväg hem, trött i fötterna efter att ha gått fram och tillbaka från Norrstrand cyklade "den lille" förbi mig. Louise hade inget val, det var skjuts som gällde. Tack fisk. :*

Imorgon slår vi klackarna i taket igen, dock sista gången innan Turkiet. Har varit ute 8 dagar av 20 och känner att nu får det vara stopp ett tag.
bajs

/linalej

djur ligger inte på "älskarlistan", men när jag såg denne - då dog jag!
Han heter Stiiiiiiviiii <3

Onzzzdaaaah

Balklänning - check
Studentmössa - check
Studentklänning - check
Bal&Studentskor - ....
SAY WHAT?! Jag får panikpanikpanik!! Jag måste ha skor och jag måste ha de som jag vill ha. Jag ska springa ut i ett par röda skor, det är bestämt. Vit klänning, piffa upp den med röda skor. Men finns det ett par röda, högklackade skor i mitt skoställ? NEJ, ICKE, NIEN, NOIN, NICHT, NO! Har sett ett par, men de kostar 700 spänn och det ligger en sketen hundring i min plånbok, buhäähääääääää.
Att kärlek inte kan köpas för pengar är ren bullshit. Ni, jag, världen vet att man tycker alltid lite mer om en viss person om man får något. Va fan, när jag var liten och kanske fick strumpor av Tant Britta, men däremot en prinsessklänning av Tant Rut - nog fan var det Tant Ruts arsle jag kysste sönder resten av den kvällen.
Så nu mina små barn. Är det någon själ där ute som känner att ni kanske vill bli bättre vän med mig, att jag ska ge all kärlek jag har till just DIG, ja, jag menar DIG. *viskar* kööööööp mina röda skor till mig (scorett)!... ;)

/linalej

HMPF!

Missförstådd elitbrottare från Ryssland, så blev bilden... Herrejävlar, om det finns en Gud - då är jag inte hans favorit. Fasiken vilken hemsk passbild. Mamma dog av skratt och när hon märkte min "döda blick" mot henne försökte hon rädda det hela med "men Lina, ingen blir ju fin på passkort. Åh mamma, tack, vad skönt att veta det! -.-'

Nu glömmer vi att varje land kommer tro att jag har bomber över hela magen och vill spränga deras land när de ser mitt pass. Klockan slår snart över till tisdag och det innebär en låååååååång skoldag men sen grillfest! ROLIGT! Fast först ska jag städa mitt rum, skölja ur slingmedlet och göra en inlämning.
God natt!

/linalej

Marilyn Monroe bilderna är tillägnade Pär! ;)

Söndag

Benen är fulla med blåmärken, det finns bilder som inte bör spridas på internet och historier som stannar - valborg blev asbra.
På tisdag är det dags igen, för då blir det grillfest. Känner att jag inte riktigt hinner andas ut, men som vi alla försöker intala oss själva så är vi igång nu för snart är det student och sen är det slut.
Men först ska det bli måndag och den kommer spenderas bla hos polisen (fixa pass, man ska sitta fult, man kommer se ut som en straffånge på bilden, kameran är inte min bästa vän, åh vad kul det ska bli -.-'), bibblan och hos pinglan för slingning och färgning!
Natti!

/linalej

RSS 2.0